Ons team

Annemoon Baks

"Ik vind het klantencontact zo leuk hier en de werktijden passen goed bij mij. Ook woon ik in de buurt en zijn de collega's leuk. Bovendien vind ik het tof om met mooie producten te werken. Een mooie combi voor mij. Mijn favoriete kaas is Ons Genot. Deze kaas smaakt zoetig en is 6 maanden gerijpt. Deze koeien eten vooral het gras van eigen land. Geloof me: hij is echt heel lekker!"

Hoe bevalt het kaas snijden, is dat lastig of valt het mee? "Nou, dat is best lastig en het gaat steeds beter. Elke kaas is anders. Bij oude kaas snij je een ander stuk af dan bij een stuk jonge kaas. Dat heeft met de samenstelling van de kaas te maken. Het is gewoon doen, doen, doen!"Keano van Oers

Leergierig, zorgzaam, klantgericht, heeft een gunfactor en is de vrolijke noot in onze winkel.

Alexandra Buijs

"Vanaf dag 1 zijn mijn man en ik vaste klant bij Colin. Toen ik zijn bord zag met "Wij zoeken niet normaal leuke mensen" dacht ik: gewoon in gesprek gaan. Er ontstond een klik met Colin en hij zocht precies iemand zoals ik. De ontspannen sfeer, lachen, actief meedenken en brainstormen, dat vind ik het leukste aan de winkel. Helemaal fijn is dat hier ook écht iets mee gedaan wordt. En de waardering. Colin spreekt dat regelmatig uit, zo fijn. Mijn favoriete borrelavond is onze grote eettafel met familie en vrienden. Lekkere salades, stokbrood, heerlijke kaasjes met dipjes en vijgenbrood. Muziek op de achtergrond, liefst uit de 80's. Krijg er gelijk zin in!"

Thomas Verhaeren

Een aanpakker, altijd in voor een grap, snelle leerling en een waardevolle aanvulling op ons team.

Aron de Ridder

"In de coronaperiode kwam ik een keer langs de winkel en vond die er erg leuk uit zien. Toen ik op zoek ging naar een bijgaan dacht ik direct aan Kaasgenoten. Nu werk ik met veel plezier in de winkel. De sfeer en de mensen vind ik het leukst aan de winkel. Het team is hecht, de producten zijn goed en onze klanten zijn leuk." Kunnen we hem nog ergens voor wakker maken? "Neuh, laat mij maar lekker slapen hahaha!"

Fien Wijngaards


Nina Nolta


Colin Cornel

Klik hier voor onze menukaart