Ons team


Yoran Brosens

"Het leukste aan Kaasgenoten is dat elke dag anders is. De ene dag ben ik de hele dag kaas aan het snijden, de andere dag tosti's aan het maken of de winkel opruimen en schoonmaken. Mijn favoriete kaas is de Rotterdamsche Oude kaas van 36 weken." Als hij moet kiezen tussen nooit meer kaas of nooit meer patat als lunch? "Da's makkelijk kiezen. Hier noemen we het friet, patat gaat er hier niet in hoor. Bovendien is kaas gewoon veel te lekker."

Keano van Oers

Leergierig, zorgzaam, klantgericht, heeft een gunfactor en is de vrolijke noot in onze winkel.

Alexandra Buijs

"Vanaf dag 1 zijn mijn man en ik vaste klant bij Colin. Toen ik zijn bord zag met "Wij zoeken niet normaal leuke mensen" dacht ik: gewoon in gesprek gaan. Er ontstond een klik met Colin en hij zocht precies iemand zoals ik. De ontspannen sfeer, lachen, actief meedenken en brainstormen, dat vind ik het leukste aan de winkel. Helemaal fijn is dat hier ook écht iets mee gedaan wordt. En de waardering. Colin spreekt dat regelmatig uit, zo fijn. Mijn favoriete borrelavond is onze grote eettafel met familie en vrienden. Lekkere salades, stokbrood, heerlijke kaasjes met dipjes en vijgenbrood. Muziek op de achtergrond, liefst uit de 80's. Krijg er gelijk zin in!"

Thomas Verhaeren

Een aanpakker, altijd in voor een grap, snelle leerling en een waardevolle aanvulling op ons team.

Aron de Ridder

"In de coronaperiode kwam ik een keer langs de winkel en vond die er erg leuk uit zien. Toen ik op zoek ging naar een bijgaan dacht ik direct aan Kaasgenoten. Nu werk ik met veel plezier in de winkel. De sfeer en de mensen vind ik het leukst aan de winkel. Het team is hecht, de producten zijn goed en onze klanten zijn leuk." Kunnen we hem nog ergens voor wakker maken? "Neuh, laat mij maar lekker slapen hahaha!"

Colin Cornel

Eigenaar van Kaasgenoten, collega's noemen hem kaasbaas. "Het allerleukste vind ik om samen met mijn team, klanten en thuis te brainstormen over nieuwe ideeën voor mijn winkel. Heb een pracht team om me heen staan en hele leuke en lieve klanten." Hoe ziet zijn favoriete borrelavond eruit? "Een tafel bomvol lekkere hapjes. Mogen ook frikandellen zijn trouwens. Lekkere muziek aan zoals U2, ontspannen loungemuziek of muziek uit de Top2000. Gezellig ouwehoeren met vrienden of familie. Dan ben ik helemaal in mijn element."

Klik hier voor onze menukaart