Biografie Kaasgenoten

Colin Cornel is eigenaar van Kaasgenoten en heeft veel ervaring in de horeca. In 2011 opent hij zijn eerste foodspecialiteitenwinkel 'Give & Taste' in Delft. Vanwege de recessie heeft hij deze winkel in 2013 gesloten. Een mooie kans komt vervolgens voorbij om aan de slag te gaan bij Van der Valk.

Zij openen in 2014 hun Versmarkt in Voorschoten. Hij zet de kaasafdeling op en zorgt hij ervoor dat alle hotels van Van der Valk ook hun kaas bij hem in kopen. Zo ontstaat schaalvoordeel en kan Colin bedrijfsbrede inkoopafspraken maken. Zijn droom van een eigen winkel blijft overeind.

Die komt in 2021 uit. Hij wordt in 2021 benaderd door Van der Vorm Vastgoed. Zij hebben een pand in Etten-Leur en vragen of hij interesse heeft. Colin grijpt deze gouden kans met beide handen beet en een unieke samenwerking ontstaat. In mei 2021 opent Kaasgenoten zijn deuren.

Het is een foodspecialiteitenwinkel vol Hollandse kazen met daarnaast een assortiment aan koffie, thee, chocolade, wijn en kado's. Ook wordt een gezellige horecahoek ingericht voor verse koffie met gebak of een lekkere lunch. Kwaliteit, warmte, goed advies en een gezellige sfeer: dat is Kaasgenoten.

In 2022 behalen we onze certificering van Stichting Foodspecialiteiten Nederland. We zijn een gecertificeerde foodspecialiteitenwinkel. In 2023 doen we voor de tweede keer mee aan de Nationale Competities. Tot onze verrassing staan we in de finale en eindigen we op plek 5. Dat betekent dat we tot de beste 5 winkels van Nederland horen. Een prestatie waar we heel trots op zijn!